İSTANBUL BAKIRKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Karne Günü

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Mesajı
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Karne Günü

Bakırköy ilçesi olarak 46. 060 Öğrenci ve 4503 Öğretmen ile bugün 2022-2023 yılının son zilini çalıyoruz. Öğrencilerimizi süreç içerisinde sadece akademik yönden değil aynı zamanda kendi kültürünü ve değerlerini içselleştirmiş bir nesil yetiştirme çabası içinde olduğumuzu belirtmek isterim.

 Sevgili öğrenciler; Sizler ülkemizin en değerli varlıkları olarak geleceğimizi inşaa edeceksiniz. Bizler de size her zaman ışık tutmaya ve yol göstermeye devam edeceğiz. Bu tatil döneminde öncelikle dinlenmenizi aileniz ile verimli zaman geçirmenizi diliyor ve bununla birlikte yaz boyunca yaz okullarımızdaki faaliyetlere katılmanızı tavsiye ediyorum.

Değerli meslektaşlarım, sizlerin özverili çalışmalarınız ve göstermiş olduğunuz fedakarlıktan ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin de sağlıklı ve huzurlu bir yaz tatili geçirmenizi diliyorum.

Kıymetli velilerimiz,ailelerimizin katkıları olmadan nitelikli ve iyi insan yetiştirmemiz mümkün değildir. Siz değerli velilerimizin okullarımızla iş birliği içinde olarak sürecin bir parçası olmanız ve katkılarınız için şükranlarımı sunuyorum.

Eğitim öğretim faaliyetlerimizin sağlıklı yürütülmesinde bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Abdullah Köklü'ye teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz olmak üzere tüm eğitim öğretim camiamıza sağlıklı ve huzurlu bir tatil diliyorum. 

 

Muhammet Fatih ÇEPNİ

İlçe Millî Eğitim Müdürü

 

 

 

 

 

 16-06-2023

Kartaltepe Mahallesi General Şükrü Kanatlı Caddesi No3 Bakırköy/İstanbul - 02125717111

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.