İSTANBUL BAKIRKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu Yerel ve Ulusal AR-GE Projeleri, Stratejik Plan Çalışmaları Değerlendirme ve Planlama Toplantısı 15 Kasım 2021 Pazartesi Günü Çevrim İçi Ortamda Gerçekleştirildi.   

2023 Eğitim Vizyonu Yerel ve Ulusal AR-GE Projeleri, Stratejik Plan Çalışmaları  Değerlendirme ve Planlama Toplantısı 15 Kasım 2021 Pazartesi  Günü Çevrim İçi Ortamda Gerçekleştirildi.   

Millî Eğitim Bakanlığımız Eğitim Politikaları doğrultusunda ve 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde oluşturulan ve ilçemiz geneli okullarımızda uygulanan 2023 Eğitim Vizyonu Yerel ve Ulusal AR-GE projeleri, Stratejik Plan çalışmaları değerlendirme ve planlama toplantısı 15 Kasım 2021 Pazartesi günü çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.    

 

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammet Fatih Çepni başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2023 eğitim vizyonu kapsamında yürütülecek çalışmaların geliştirilmesi, Okullarımızda sanatsal ve sportif faaliyetler anlamında daha fazla etkinliğin yapılması,

tüm okullarımızda uygulanacak şekilde yeni kitap okuma projelerinin hayata geçirilmesi için planan projelerin yapılması ERASMUS+ projeleri,  okullardaki iyi örneklerin paylaşılması gibi konular görüşüldü. 

 

Yerel ve Uusal AR-GE projeleri, Stratejik Plan çalışmaları ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammet Fatih Çepni, öğrencilere temas eden projelerin bir an evvel hayata geçirilmesinin önemi vurgulayarak projelerin oluşturulmasında ve uygulanmasında emeği geçenler ile projelerimize katkı sunan herkese teşekkür ederek, 2021-2022 eğitim öğretim çalışmalarında başarılar diledi.

 

#2023EğitimVizyonu 

Kartaltepe Mahallesi General Şükrü Kanatlı Caddesi No3 Bakırköy/İstanbul - 02125717111

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.