İSTANBUL BAKIRKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

"2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri Kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Bakırköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü İş Birliğiyle Düzenlenen Voleybol Turnuvaları Büyük Bir Çoşkuyla Devam Ediyor"



2021-2022 Eğitim öğretim yılı Okul Sporları  faaliyetleri kapsamında,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Bakırköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü  iş birliğiyle düzenlenen Voleybol Turnuvaları Büyük Bir Çoşkuyla Devam Ediyor.

 

Okul Sporları faaliyet programı dâhilinde, 03 Ocak  2021 tarihinde başlayan  ve 6 kategoride gerçekleşmekte olan Voleybol Turnuvaları 20 Ocak  2021  tarihine kadar sürecektir. Turnuvalara katılan okullarımıza ve fairplay kurallarını en ufak bir şekilde ihlal etmeyen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. 

 

Turnuvaların başarılı bir şeklilde yürütülmesinde katkı sağlayan başta Bakırköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Pınar Saraç, İlçe Spor koordinatörlerimiz Sayın Engin Çinibulak ve Sayın Serkan Aker'e teşekkür ederiz.

 

12-01-2022

Kartaltepe Mahallesi General Şükrü Kanatlı Caddesi No3 Bakırköy/İstanbul - 02125717111

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.